massa att ta igen

helgen blir då ingen slappe helg det är rätt lugnt känns som jag varit sängliggandes tillräckligt så tänkte ta tillfället i akt och kom i kapp i skolan..
det var jätte roligt att komma tillbaka är så pepp på detta så pallar inte direkt ligga på latsidan utan vill göra mitt bästa..
dom i klassen tyckte också att det va jätte roligt att se mig på fötter igen.. vilket bara va roligt :)
satt brevid en kvinna idag som jag inte suttit brevid tidigare.. hon va jätte snäll och förklara sådant jag inte förstod, har även fått låna hennes anteckningar över helgen så att jag kan skriva av dom, har dock kommit fram till att det är väldigt svårt att fårstå någon annans anteckningar när man inte varit på föreläsningen så hon lär få förklara en massa för mig sen.. haha stackarn o.O
vi som tyvärr missade österjörn internatet får göra en själv ransakande hem uppgift vilket jag också tänkt hinna med i helgen.. och läsa någon engelsk artikel som tydligen ska ligga på PP (ping-pong, fina namnet på vår webplatform) till vårat grupp arbete.. vilket min grupp tydligen inte jobbat ett dugg på mer än och leta upp artiklarna under veckan jag varit sjuk.. iofs så tog österjörn 2 dagar så det är juh förståligt..  dock förra veckan när vi hade lite andra artiklar att läsa så läste jag min och svarade på lite stödfrågor, som vi fått av läraren, på en kväll tog kanske 2 timmar max.. så hade vi kunnat göra en sammanställning och leta nya till nästa vecka.. men nu så får vi göra dubbelt nästa vecka istället..
men det löser sig nog det med vi får juh hinna i tid helt enkelt.. inte mer att göra åt saken..

halsfluss

i natt så vakna jag i en pöl av min egen svätt.. det va inte så jätte trevligt..
idag så har iaf febern gått ner är.. vilket är skönt känner mig lite pigg för första gången på 5 dagar.. är dock fortfarande jätte tjock i halsen och det gör ont när jag sväljer.. men det är väl borta tills i morgon skulle jag tro.. vilket skulle vara jävligt skönt.. vill inte missa förmycket av skolan redan andra veckan.. missar redan österjörn internatet vilket suger fett för såg verkligen fram emot det..
har som tur är inte missat mer än att jag kan ta igen det.. 

nej nu ska jag ta och diska allt som bara byggts upp till ett jätte berg nu när båda varit helt väck.. ska ta molgans låda och ägna tid åt henne för hon har tyckt att vi har varit dunder tråkiga som inte har orkat med henne.. :S
får nog dra över en runda med dammsugaren på mitt rum ochså för här är kattsand lite här och där även om jag har en sån fansy kattlåda som hon går in i.. :)
update,,

detta är mest för att klaga om jag ska vara ärlig o.O jag har sjukligt mycket film och serier,..men ändå så jag inte hitta något vättigt att titta på.. inte något! o.O har hittat en del värdelösa filmer som tagits bort..
gjorde lite mat i mitt väldigt pretentiösa försök att få något i mig.. men pastan kändes som taggtråd så skrinlade den iden ganska så fort.. o.O
aja bolibompa är slut så dax för mig att sova eller något..

helgen

shit pommes.. både jag och tess ligger och är sjuka.. vi har legat i sängen båda två hela dagen.. fast tess va söt vid 12 tod och gjorde lite stekta ägg till oss båda..
har ängnat mig att punda imbumetin och glo på 2 ½ men och sovit till och från..
varit klödd med lönen också så får försöka få tag i chefen på måndag.. no suprise there..

nej har inget mer vättigt att säga..

Dubbade skor och infekterade hål

sitter och pluggar lite.. men har kört fast på sista frågan.. *suck*
skulle vara filmkväll för de nya studenterna men får sitta hemma med den här artiklen som vi skulle fixa tills i morgon i min grupp så att vi kunde gå igenom våra findings imorgon..

imorse va det +grader inget kul för det innebär att att skiten smälter sen fryser och sen snöar det på det.. det blir skiit halt!!
var dag påväg till skolan så har jag halkat och nästan slått ihjäl mig minst 4 gånger..
har funderat på om man kan sätta dubbar på skorna?? hmm.. man kanske skulle införskaffa fotbolls skor där är juh nått dubb liknande på sånna.. *snille blixt*

sen innan jag stack upp så fick jag för mig på fyllan att jag skulle töjja hålet i mitt högra öra.. har fått ta ut smycket helt nu för det är så totalt sönder infekterat att det inte fins.. det bara pumpar ut var ur hålet och öronsnibben är stor som en tjernobyl makaron!!

imorgon så ska jag leta upp en bankomat och plocka ut pengar till boken som jag kopt i andrahand idag.. super gott ska jag 150kr för en bok i nyskick när den kostar typ 350 på bokhandlen.. vilket klipp :) ska även plocka ut pengar så att jag kan betala för utskrifterna i skolan..

Sen på eftermiddagen ska jag och förhoppningsvis Tess undersöka skellefte måste köpa markerings pennor och lite annat skol material och smink!! en kattlåda med för pallar inte ha kattsand i hela rummet för att molgan försöker att gräva sig igenom bottnen på sin provisoriska låda, ska ha en sådan med hus som hon kan gå in och som inte luktar så mycket för det är total avsaknad av ventilation i mitt och Tess rum så det börjar snabbt lukta kattlåda även om man rensar ofta..
jaa! jag ska lägga upp bilder på rummet och övriga lghn imorgon typ vill ha upp lite saker på väggarna och komma mer i ordning först..

detta är i alla fall campus.. 

  • hus C är socinomernas hus
  • hus D är datasalar
  • mellan hus D och E fins en cafeteria som heter cafe gränden
  • i hus E så har vi studnetkåren och ett gäng fina grupprum
  • i hus M så har vi ett as sort skit fint biblotek ♥
  • På hörnet i K huset så ligger student puben Treversen eller någotsådant.. det är Tess lilla skyddsling och hon har gjort massor för att förbättre stället :D
  • L delen så fins där en cafeteria till som hete Elvy lite fiffigt för där är en as fin "vy över älven" haha :P
  • hus G är för flexvux och KY utbildningar men eftersom vi är så många så får vi låna en av deras salar som heter pelarsalen
  • B huset tillhör Lule universitet så Tess går därnej ska tillbaka till pluggande nu.. så ni får allt ha det så bra..


föresten så har jag fått lugg nu också.. väldigt gulligt måste jag säga ;)

onsdag 21/1-09

hade massor att skriva här idag.. men helt plöttsligt står den fan helt still o.O
men ska allt ta och göra mig i ordning för ska ner till student puben och va lite social med student kåren..

skola, roomie och snö

klockan är nu tidigt på tisdags morgonen.. har vaknat och det är 30 min tills jag ska gå upp så känns inte jätte värt att försöka somna om..

kom hit i söndags kväll efter en 6 timmar lång bussresa från sundsvall.. busschafören kläcker av sig en snutig kommentar om att min gula jätte påse minsan inte va någon väska.. trött och tjurig va jag nära på att ge honom en sån jävla avhyvling att han inte viste vad som träffat honom.. men tänkte att fan jag vill inte bli lämnad i sundsvall så jag kniper igen foderluckan och tar molgan med upp på bussen.. när vi börjat köra så kommer bussverdinnan och tycker att jag borrde sätta molgan på golvet, vilket jag hade kunnat förstå om bussen va full och det va ont om plats men så va inte fallet nu.. dessutom så hade killen framför mig fällt sit säte så jävla långt bak att jag praktisk taget hade honom i mitt knä.. så var fan tyckte hon att jag skulle göra av molgan då?? o.O

väl framme så mötte Johanna upp mig och jag fick mina nycklar, tog en taxi till lilla frögatan och va lite nervi i fall jag skulle ringa på dörren eller bara ta nycklarna och öppna.. o.O medans jag fummla med nycklarn så slet taxi chafören upp dörren och satte in mina saker..
när jag börjat komma in lite så kom tess och sa "jag tyckte att det börja dra lite kallt :)" vi kom direkt överens det va väldigt roligt och hon tycker bra om molgan vilket va jävligt skönt :)

igår va det upprop och det gick bra.. mycket att fixa nu bara.. böcker och allt annat vilket är lite jobbigt när pengarna tryter, ska dessutom betala en avgift för papper och paserkort till data salen på 200kr på torsdag.. suck ibland hatar jag mitt liv!!
på kvällen så gick jag och en klasskompis och handlade bara det nödvändigaste kattsand, kattmat, lite mat till mig.. köpte faktiskt a-fil och chocklad flingor i mitt mycket seriösa försök att börja äta frukost..

dagen idag har varit bra.. genomgången av ping-pong vår webbplatform va sjukligt tråkigt tror fan att vi hade fattat den endå.. trotts detta så va det folk som ställde sjukligt korkade frågor.. som är "mailen kopplad till ping-pong??" vilket jag fatta redan igår.. tror dom fråga den fråga minst 4 gånger under genomgången!! :O helt sinnes rubbat..

hade även första föreläsningen som hetter varför forska i socialt arbete eller något sådant.. vissa saker i den föreläsningen va väldigt roliga :)

vi blev indelade i grupper som vi ska ha terminen ut och vår grupp ska för djupa sig i etnicitet.. så den ena veckan är historia och nästa vecka är det ett annat ämne men fortfarande etnicitet.. kan bli intressant :) dessutom så har jag en tjej i min grupp som heter Jeane-Dárc lite tufft tycker jag nog allt :)

studentkåren va där och bjöd in oss på aktiviteter under veckan.. ikväll va det fikamys, kaffe och kaka grejjs.. men är sjukligt seg, trött och frusen så går på någon av aktiviteterna i morgon istället.. :) ikväll vill jag bara ligga hemma för mig själv och glo på film.. har varit lite väl mycket socialiserande för mig idag.. ska väl sammanställa lite anteckningar även om dom va ganska så utförliga och bra idag.. :)

föresten första dagen när jag va påväg till skolan så såg jag en riktig spark!! fastlåst i en lyktstolpe.. och den va i trä.. fett koolt trodde att det va typ en lika stor myt som isbjörnarna :P

sparken.. att tillägga är att en kille kolla på mig som om jag dum i huvudet när jag fota den :P hahahaoch nu har den fått en kompis


klockan 6

vaknar klockan 6 och kan inte direkt somna om.. jimmy och fredrik har suttit uppe hela natten och är lagom flummiga nu.. fredrik är en lång väldigt smal kille som äter som en hel jävla häst!!
ska gå upp om en timme så funderar på om det är lönt att försöka somna om.. är jävligt seg ska nog försöka lite iaf..


ja då va klockan helt plötsligt 11  och jag är påväg mot sundsvall.. har haft ett gäng lustiga blodsocker fall plötsligt så får jag en total jävla karate fylle kännsla i ca 10 sec lustigt för jag har käkat frukost och så där idag..

vi hämtade väsk vagnen som vi lånat från stockholm c i grovsoprummet där den fått bo över natten.. tänkte att det är ändå ingen som tömmer det rummet natten mellan lördag och söndag.. slänger upp packningen på den och börjar den nästan 1 timme långa resan tillbaka till stockholm c.. molgan är inte direkt överlycklig av att vara på resande fot igen.. tror att hon är hungrig och grinig.. ville inte ge henne mat igår eller idag för att denna resan skulle bli så lång och man kan juh inte direkt rasta en katt som man rastar en hund så hon får vänta med maten tills vi kommer fram ikväll..

där är ett litet täcke av snö utanför fönstret och där är tjock is på sjöarna som vi paserar..

hörde maries meddelande på min telefonsvarare jag har glömt både smink, systemkamera och sällebälle hos henne.. det suger big time men inget jag vill att hon ska skicka.. kameran kan gå sönder för posten är inte snäll vid paket och tänk om sällebälle skulle försvinna.. då skulle jag avlida.. sällebälle är ett gosedjur som jag fick när jag va bebis..

nej nu ska jag nog köra igång en liten film  dom sita timmarna :)

några timmar

shit cheeses helvete..  nu börjar lugnet infinna sig i mig.. lghn är färdig städad och louises lhg ser ut som ett bobat horhus.. det ser verkligen ut som värsta tornadon har dragit fram.. hahaha, stackars pedanta tvillingsjäl får städa upp efter sin röriga vän.. det känns hämskt att lämna henne här i denna total missär..
MolGan har ogillat tillvaraon här så hon har bajsat bakom soffan o.O hon är så unfreash ibland.. vill bara städa upp det men lilla love snarkar i soffan hon somnade för 2½ timme sen..
mamma och anna kommer om en timme så kanske borde göra mig ordning.. skriver nog någon rad till på tåget upp till stockholm :)
nu är jag då i stockholm efter många om och men.. skulle köpa sista minuten till skellefteå men det gick inte för jag har tydligen inte fått mitt förskott som jag blev lovad så nu siter jag för tillfället fast i stockholm.. så chefen har lyckats missa viktiga saker igen.. roooligt..
brukar klara månaden bra men blev lite väl mycket utgifter denna månaden 2 hyror tåg biljetter etc etc.. nej vi får väl se om jag lyckas skaka fram dom sista hundralapparna ikväll.. *djup suck*

klödd 12/1-09

jag och andreas har skrvit på kontrakt på lgh nu skönt som fan.. :)
dock så klödda de sig med min lgh i skellefte jag får ta en annan och jag måste få någon av mina 1½ vän att hämta nycklarna åt mig för dom på skebo är minsan lediga på helgen så det fins ingen som kan lämna nycklarna till mig... här flyttar man från skåne till norrland på en vecka och dom kan inte ta 10 minuter av sin helg och ge mig en nyckel.. ajaj gissar på att dom håller hårt på helger där uppe.. själv mins jag inte när jag va ledig en helg senast o.O
nu är det exakt en vecka kvar tills jag har uppropet.. :)

idag så hoppas jag på att jag kanske kan fjäska mig till att sluta lite tidigare så att jag kan hälsa på josefin innan jag åker och packa lite till.. ralla runt lite i källaren hade inte varit fel att hinna med..

I will keep you posted ς

Inga muppar har skadats!!

idag blev jag kär på riktigt :)

beskrivning av benvärmarna på odiums hemsida :)

"Fluffiga benvärmare i monsterfuff i heta färger, alla benvärmare har resårband upptill.

Inga muppar har skadats i samband med tillverkningen!"


Lördag 10/1-09

då va lyan fixad ett litet möblerat rum på frögatan.. gulligt där verkade vara badkar :) det är juh skönt :)

jag oh andreas ska skriva andrahands kontrakt på min lgh måndag eller tisdag.. och jag ska vara ute tills på fredag shit i helvete vad fort det går nu o.O


här är en bild på mitt rum.. jag ska bo i 1643, 1800kr/månad då ingår allt.. lite lagom kan jag tycka :)
det stod inget om att man inte fick ha djur så lilla love får följa med upp.. det börjar bli jävligt spännande men samtidigt jävligt läskigt..
sprätta och sladda med bilen

efter jobb så hämta marie mig och jag packa lite mer än två lådor.. rev fram en massa som också måste packas..
seda käkade vi pizza på belladonna :)
fick sms från Johan och vi stack ut med två bilar i skogen och hade roligt..    :)

fan i helvete!! jag tror jag håller på att få öroninflammation i vänster öra.. jippi för jag har redan inte varit sjuk massa detta året.. ont i halsen, håller på att hosta ut mina lungor och nu detta.. lagom lägligt.. or not!

soundtrack of today: Jail house rock, Elvis,
http://www.youtube.com/watch?v=0rpn_7OMV0c&feature=related


fredag 9/1-09 bostad?

letar lite bostad idag, kolla på skebo.nu måste kunna komma till min mail då.. vilket jag inte gör på jobb as jobbigt receptionisten va inte direkt trevlig i heller.. så det blir väl kollektiv med ett gäng som jag inte känner.. bara man kan låsa sin dörr så att dom inte är stygga vid molgan när jag är borta.. fan måste as mycket saker med mig när jag drar upp. täcke, kudde, laptop, kläder och sen va där inte grytor och sånt där uppe.. hmm ja jo vi får allt se hur detta går.. känns jävligt konstigt att försvinna så långt bort..

nej nu tog skrivklådan slut känner att det mest blev mummel av det hela..lite fortsättning här nu då, har en kollega som förmodligen komnmer att hyra min lgh.. yippi!! slipper lägga upp den på blocket! :)
inte lyckats hitta något i skellefteå, folket där uppe är dåliga på att svara i telefon o.O
kolla tåg priserna isch, isch dyrt om jag ska hålla i planen på att jag mellanlandra med molgan i sthlm så ska jag vara glad om jag kommer under 1200:- fan vad dyyyyrt det är typ vad jag har kvar på mitt konto.. O.o it sucks!! and it sucks big time!!

sen har jag precis börjat skaffa mig mer "riktiga" vänner här uppe, sånna som man inte bara festar med utan umgås med när man är nykter också.. allt sånt bara *poff* borta.. men det är väl som dom säger  "är dom riktiga vänner så fins dom kvar när jag kommer hem igen"  ojojoj.. nu sa jag "hem" om hässleholm cheeses!!

nej nu är det bara en timme kvar tills det är en timme kvar av jobb.. det du det resonemanget är inte att leka med :P
och då ska jag hem och fortsätta packa.. sno lite lådor och bubbelplast från jobb :)
sen får vi väl se vad kvällen har att erbjuda.. om någon av mina nyfunna vänner kommer upp och kollar lite film med mig.. :)

So, goodbye. Please, don't cry
idag så fick jag reda på att jag kommit in på socionom i skellefteå.. det är väldigt väldigt långt bort från lilla hässleholm där jag har alla min vänner.
det kommer bli väldigt tufft att flytta så långt bort från allt det som betyder något.. men va fan kan alla andra studenter så kan väl jag..
ska hyra ut min lilla 1a i andra hand, så har börjat packa ner mina saker, Louise♥ kunde inte vara här och se det hon lämna av mig och fick vårdnaden av min matberedare (vilket är något av det käraste jag har, älskar att laga mat även om det inte intrfäffar speciellt ofta nu förtiden.) man såg tårarna stiga i hennes ögon när vi sa hejdå och jag kände att mina också var på väg, det är andra gången idag, och nu när jag skriver detta så är dom påväg igen..

plocka upp lite lådor från källaren vilket molgan (min svarta häxkatt)  tyckte va världes bästa så hon har fullt upp med att gå igenom dom och hitta något nyttställe att kalla sin säng

Soundtrack of today: I will always love you, Whitney Houston.. tillängnat  ♥Louise♥
http://www.youtube.com/watch?v=HGC003Xz3CY
Tisdag 6/1-09

Idag ser ut att bli ännu en slappe dag.. inget mig emot, kan trotts allt behöva det med tanke på all sprit konsumtion och all jävla stress på jobb.
Louise  vill baka vettikatten om jag pallar men kan alltid vara moraliskt stöd och titta på ;)
snart kommer jens upp till oss och dricker en kopp kaffe, senare så kommer katten och slappar med oss.. rätt så jävla soft..
Louise har tv så har varit lite klistrad vid den eftersom jag inte har någon själv, kan inte direkt påstå att jag saknar det, va fasinerad av reklamen typ den första timmen sen va det bara jävligt  irriterande.
jag är helt insnöad i min egen värld jag ser inte på nyheterna, läser inte direkt tidningen, har fått 3 månader av sydsvenskan av min faster men läser typ bara kultur delen, lyssnar aldrig på radio. och den där så kallade finanskrisen har jag bara märkt av när jag handlar ekologisk mjölk på macken för den har blivit en krona dyrare.. woow!!
på jobb så har vi slått alla års rekord i försäljning nu över jul och mellandagar så vad fan pratar folk om?? o.O

nu är jag bara jävligt pepp på att få alla svar från högskolorna ang urval 2 kommer väl på torsdag-fredag..

satt en runda på e-bay och kollade in lite roller skates.. fastnade starkt för dessa för dom kommer absolut passa min hårda tuffa metal-look.. hahaha!!!min dröm sen många år tillbakafaaaaaaaaaaan, det kliar på min stor tå, har kliat och kliat och det hjälper inte.. har seriöst funderat på att amputera den men då får jag väl sådana fantom kliningar i den.. o.O

Diary of shit

nu är det dax för mig att följa strömmen, därför denna blogg.
här kommer jag att skriv om alla jävulskap och upptåg som jag och min bästa polare hittar på, en del funderingar kommer säkert också med. när energin kommer tillbaka så skriver jag nog någon rad om mig själv, och allt jag håller kärt..

RSS 2.0