längesedan vi sågs

har en massa dåliga ursäkter om varför jag inte skrivit i min blogg en av dem är att jag varit hos min far den senaste tiden och därför inte haft tillgång till internet..
senast jag skrev var innan metaltown.. tror jag O.o metaltown var väldans trevligt träffa en massa gamla och nya vänner, såg många bra band Disturbed, slipknot och Manson för att nämna några. Disturbed var underbara, slipknot bjöd på en as kool show och Manson var påtänd han var såklart bra ändå :) i slutet när alla var påväg därifrån så blev jag en smula nertrampad de snälla puckona som försökte hjälpa mig upp stod på mina minimalistiska kläder så det va inte så lätt för dem att få upp mig..

Måndagen efter bar det iväg igen för mig och Marie, Slovenien och Metalcamp nästa.. vi var några dagar före i tidsplaneringen så vi tog en liten detour till Paris och gick upp för alla trapporna i det där satans tornet.. Marie var dock lycklig och sålänge hon är det så är jag nöjd.. Chefen på elis ringde och undrade om jag kunde jobba den helgen.. lite tråkigt att missa dom pengarna men men..
väl framme i Tolmin, Slovenien skulle vi betala vår chaffis men kortet klödda så tyvärr blev det inga pengar från oss för den stackarn.. vi slog upp vårt tält vid gången till festivalområdet halvt om halvt i den Tolminska djunglen, gick till det lilla snabbköpet uppe i byn och köpte oss en liter vodka eller något dit åt, blanda lite grogg och gav oss ut på jakt efter någon att festa med. träffa en full fransman som chilla med några svenskar, han envisades med att puss oss på kinden helatide så vi pös ganska så snabbt efter det.. haha.. hitta några slovenier som vi festa med resten av tiden vi va där..
det regnade mest heltiden så vi hade lera på ställen vi inte viste vi hade som tur va så tvångsbadades vi av några av våra nyfunna slovenska vänner.. inte så poppis med tanke på att de va smältvatten från bergen så det va sviiiiiiiin kallt!!..
på vår tripp lite över allt så träffade vi massor av skumma människor framför allt på nattågen.. haha..
I München mellan 23.?? och 04.?? satt vi och snacka skit med några tyskar som varit på rock am ring attans roliga va dom farför allt mitt i natten :P
vi tog tåget från München till Hamburg.. satt i Hamburg och tråkade i en halv evighet innan vårt tåg gick.. Väl på tåget så reserverades våra säten under tiden vi satt där (ja vi viste det för det börja blinka små skyltar ovanför oss) en av tanterna började bråka om att vi inte kunde ha vårat bagage när ovanför henne när vi flyttat till sätet bervid, marie fick damp på henne och det va tur att Mazin lugna henne för annars hade hon nog pucklat på tanten.. hahahaa
vi hade en underbar resa mellan Hamburg-köpenhamn satt och skoja med Mazin och Luis hela vägen, på båten köpte de två flaskor vin som vi dela på lagom runda under skorna blev vi. och kontrolanten tjura på oss för de tyckte att man inte fick skratta så mycket och så högt på tåget som vi gjorde. I köpenhamn gick vi och våra ny vänner skilda vägar, men två dagar senare så kom de till Hässleholm och chilla med oss i typ 3 eller 4 dagar.. vi festade ett gäng och Mazin blev lite för full så han börja ralla runt i Andrés klädkammare men det löste sig hjälpte honom tillbaka till vår lgh när vi skulle nanna kudden vid 04-tiden något och han börjar taffsa mig på rumpan, vilkat han tycker är tråkigt att han inte kommer ihåg hahahaa.. det tycker inte jag :P
efter att de farit till Amsterdam så hämta jag min lille bil.. en Übersöt golf manhattan.. :) (lägger upp bilder lite senare) körde ner till pappa och har varit här sedan dess.. pluggat och pillat med bilen inte mycket intressantare än så..

för de som försöker få tag i mig på mitt gamla nr så går det inte längre, blev tyvärr tvungen och byta det när någon som jag misstänker är pelle har börjart terrorisera mig. det är bara för er att maila vem ni är så skickar jag nr.. förtroendet för det svenskarättsväsendet ligger på den stora minus sidan nu mera synd att den svenska polisen bara kan sitta på sina feta rövar dricka kaffe och kränga kanelsnäckor! 

Soundtrack of today
Längesen vi sågs av Kent

RSS 2.0