skola, roomie och snö

klockan är nu tidigt på tisdags morgonen.. har vaknat och det är 30 min tills jag ska gå upp så känns inte jätte värt att försöka somna om..

kom hit i söndags kväll efter en 6 timmar lång bussresa från sundsvall.. busschafören kläcker av sig en snutig kommentar om att min gula jätte påse minsan inte va någon väska.. trött och tjurig va jag nära på att ge honom en sån jävla avhyvling att han inte viste vad som träffat honom.. men tänkte att fan jag vill inte bli lämnad i sundsvall så jag kniper igen foderluckan och tar molgan med upp på bussen.. när vi börjat köra så kommer bussverdinnan och tycker att jag borrde sätta molgan på golvet, vilket jag hade kunnat förstå om bussen va full och det va ont om plats men så va inte fallet nu.. dessutom så hade killen framför mig fällt sit säte så jävla långt bak att jag praktisk taget hade honom i mitt knä.. så var fan tyckte hon att jag skulle göra av molgan då?? o.O

väl framme så mötte Johanna upp mig och jag fick mina nycklar, tog en taxi till lilla frögatan och va lite nervi i fall jag skulle ringa på dörren eller bara ta nycklarna och öppna.. o.O medans jag fummla med nycklarn så slet taxi chafören upp dörren och satte in mina saker..
när jag börjat komma in lite så kom tess och sa "jag tyckte att det börja dra lite kallt :)" vi kom direkt överens det va väldigt roligt och hon tycker bra om molgan vilket va jävligt skönt :)

igår va det upprop och det gick bra.. mycket att fixa nu bara.. böcker och allt annat vilket är lite jobbigt när pengarna tryter, ska dessutom betala en avgift för papper och paserkort till data salen på 200kr på torsdag.. suck ibland hatar jag mitt liv!!
på kvällen så gick jag och en klasskompis och handlade bara det nödvändigaste kattsand, kattmat, lite mat till mig.. köpte faktiskt a-fil och chocklad flingor i mitt mycket seriösa försök att börja äta frukost..

dagen idag har varit bra.. genomgången av ping-pong vår webbplatform va sjukligt tråkigt tror fan att vi hade fattat den endå.. trotts detta så va det folk som ställde sjukligt korkade frågor.. som är "mailen kopplad till ping-pong??" vilket jag fatta redan igår.. tror dom fråga den fråga minst 4 gånger under genomgången!! :O helt sinnes rubbat..

hade även första föreläsningen som hetter varför forska i socialt arbete eller något sådant.. vissa saker i den föreläsningen va väldigt roliga :)

vi blev indelade i grupper som vi ska ha terminen ut och vår grupp ska för djupa sig i etnicitet.. så den ena veckan är historia och nästa vecka är det ett annat ämne men fortfarande etnicitet.. kan bli intressant :) dessutom så har jag en tjej i min grupp som heter Jeane-Dárc lite tufft tycker jag nog allt :)

studentkåren va där och bjöd in oss på aktiviteter under veckan.. ikväll va det fikamys, kaffe och kaka grejjs.. men är sjukligt seg, trött och frusen så går på någon av aktiviteterna i morgon istället.. :) ikväll vill jag bara ligga hemma för mig själv och glo på film.. har varit lite väl mycket socialiserande för mig idag.. ska väl sammanställa lite anteckningar även om dom va ganska så utförliga och bra idag.. :)

föresten första dagen när jag va påväg till skolan så såg jag en riktig spark!! fastlåst i en lyktstolpe.. och den va i trä.. fett koolt trodde att det va typ en lika stor myt som isbjörnarna :P

sparken.. att tillägga är att en kille kolla på mig som om jag dum i huvudet när jag fota den :P hahahaoch nu har den fått en kompis


Kommentarer
Postat av: Malin

Ping pong? Hahahah jag hade lätt frågat korkade frågor med:P Shit du har verkligen hamnat i värsta hålan, inte ens här sparkar vi oss fram, eller.. inte i stan iaf. Här cyklar man på vintern:P Vad ska du göra i helgen? Mohamed åker till Gbg så jag är äntligen lite fri:D

2009-01-20 @ 18:41:02
URL: http://sugah.blogg.se/
Postat av: Svinto

Måste ju gå med på att sparken var lite surprise.

Det kommer nog en isbjörn runt ett hörn snart ska du se!

2009-01-20 @ 22:57:57
Postat av: Josephine

HAHAHAHAHA, ni skåningar är så jävla mobbade!! :P

Elise var lika faschinerad när hon såg en spark. Och när vi sedan åkte ut på en sparktur trodde jag att hon skulle explodera, LOL

2009-01-23 @ 20:15:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0