bra bromsar och gott te..

Hemma i skellefte nu.. kom kl 5 imorse ca, hemfärden gick bra, bortsätt från några nära döden upplevelser.. har kommit fram till att norrläningar inte ska ha körkort. nog för att jag inte är någon elit förare men så vårdslös i trafiken som folket här uppe verka vara är jag inte.. höll på att krocka vid högakustenbron när ett pucko med stopplikt körde rakt ut framför nosen på mig.. vid högakusten är hastighetsgränsen 110.. tur att bromsarna va bra för trotts en pallnit satt jag nästan i röven på idioten.. glad va jag då inte..
stanna i ö-vik och hälsa på Josephine hon bjöd på te och vi hade en mysig kväll.. körde där ifrån vid 21 lite senare än räknat, blev väldigt trött på vägen såå körde in på en liten parkering vid sidan av vägen och sov några timmar..

Idag är jag sjukt trött och lär somna snart, kollar på Rise of the lycans skulle sett den med Toni i sommar men blev tyvärr inte så..

Soundtrack of today
ghosts on the radio, Steal my romance

skivor, generatorer och vevaxlar

Igår vid 11 tiden på förmiddagen börja jag köra upp i landet kör 23an till Linköping.. Dock så fick jag ett linte mindre bil haveri utanför Linköping i en håla som heter Kisa, den stora skivan på vevaxlen som håller remmen som går till generatorn trilla av eller rättare sagt trilla i sönder.. efter många om och men fick jag det lagat för ett bra pris och Körde vidare till Linköping. Där fick lille bilen fulltank och påfylld kylarvätska, själv drog jag i mig en veggie burgaare på donken.. Båda fit for fight leta oss fram till E4an och drog vidare till stockholm.. lille bilen somna på parkeringen direkt och jag däcka inne hos jimmy någon timme senare..
Gårdagen drog musten ur mig, med allt klödd och första gången jag kör så långt i ett, så tror att jag och lille bilen stannar här en natt till och drar vidare på nya äventyr imorgon..

soundtrack of today
Road to hell by Chris Rea

strand och shit

idag har jag haft en underbar dag på stranden med micke och henke.. micke va snäll nog att bränna två bil skivor till mig.. tack tack.. och tack för en härlig dag, vi höres snart hoppas jag och ses väl nästa gång jag är nere hoppas jag..

har inte så mycket mer att skriva nu.. har planerat på att börja köra upp till stockholm på tisdag förmiddag eller så.. sen är jag väl där en dag eller två.. och fortsätter upp till ö-vik där jag hoppas på att träffa josephine annars blir det väl raka vägen till skellefteå..
kommer att flytta den första september till korridor ( kanske redan skrivit det, noll koll)
har fått iväg ett mail till min österikiska vän Luis och borde dra iväg ett till, till en annan vän från österike, men det får vänta för det pallar jag verkligen inte göra idag..

ska snart äntligen få hämta min dator som varit på servis gud vad jag saknat den!!
ska säga hejdå till min mor och min lilla louise, som nu kommer få hitta på alla hyss utan mig..

soundtrack of today är tillängnat Luis
Tvivel av lars winnerbäck

RSS 2.0