*djup suck* av lättnad

oj shit.. idag så avslutade vi vår kurs.. och det är såå skönt!
har precis skrivit klart min hemtenta.. tror det kommer gå ganska så bra.. i värsta fall så kommer jag få kompletera lite här och där..
nej nu är jag så slut i huvudet att jag ska slapna av med min varma choklad och sista boken i Stephenie Meyers twilight serie.. sjukligt bra, är inte för romantiska böcker men vem kan motstå vampyrromantik.. inte jag i alla fall ;)

soundtrack of today
Bliss by Muse
http://www.youtube.com/watch?v=XrROiUNwgCM

Things!!

jag vet inte jag är så trött.. SÅ TRÖTT!!
har provat sova länge, har provat sova lagom och inget funkar jag är fortfarande så sjukligt trött..
jag kan inte fokusera på att läsa, läsa dessa akademiska artiklar som är sjukt tråkiga att läsa..
jag vill att detta ska funka.. jag vill verkligen det! älskar föreläsningarna jag älskar att suga i mig all denna information som lärare spottar ut sig, till och med tentorna är roliga..
det är detta jävla grupp arbete som jag inte gillar..  att inte få min extremt starka vilja igenom, att kompromissa.. jag har bott själv i min lägenhet i nästan 2 år kunnat göra som jag har velat när jag velat och inte behöva ta hänsyn till någon annnas åsikter.. så det är svårt att börja mötas på halva vägen..
sen har vi denna jävla hemtenta, som skrämmer mig.. som ska vara någon uppsats utan vättiga frågor.. det är inte ens tenta! det är typ en uppsats! en uppsats, jag är inte redo att skriva en uppsats tyckte det va jobbigt nog i grupp, även om jag inte fick min vilja igenom så hade jag dom andra där att falla tillbaka på, att hjälpa mig att formulera om jag behövde det.. men nu är jag själv.. helt själv! och jag kan inte koncetrera mig på skolan.. jag kan inte sätta mig ner och läsa/skriva det som ska göras.. har en bok som jag försöker läsa men såfort jag börja läsa i den så läser jag, men jag läser inte..
ibland så undrar jag vad jag gett mig in på.. hur jag ska tackla denna ny omställning av mitt liv? mina vänner och familj är så långt borta, här uppe finns det ingen som fångar mig om jag faller..
men sammtidigt tror jag att det är bra att dom är så långt borta, för hade nog haft ännu svårare att ha diciplinen att sätta mig med skolan.. om marie ringer och undrar om vi ska festa eller om familjen ringer och vill att jag ska komma på middag hos dom så hade jag nog haft svårt att säga nej, även om jag skulle läsa 3 kapitel den kvällen..

nej jag ska faktiskt försöka skriva lite på en uppgift även om jag inte kan fokusera på att läsa så kanske jag kan skriva några rader..

soundtrack of today
Here to stay by KoRn
http://www.youtube.com/watch?v=zbL6_vT-KoA

mitt rum

ska ringa skebo IGEN imorgon och se till så att någon kommer och tittar på mitt rum.. fan vad irriterad jag blir!
här är lite bilder på rummet.. ljuset gör så att det ser kallt och otrevligt ut men har typ aldrig den tänd..här är min lilla myshörna med söta små ljuslyktor och underbara kuddar från indiska :)
soundtrack of today
Fix you up by Tegan and Sara
http://www.youtube.com/watch?v=4JMnzGGUh28

snöpromenad, karatefylla och etik

idag har jag varit ledig med självstudier.. träffade gruppen i förmidags och gick igenom lite frågor till vårt nya grupp arbete.. däckade när jag kom hem vid 13.. och nu läser jag kap 2 i boken etnicitet.. mycket av det jag läser är sånt vi gick igenom på föreläsningen i fredags..
senare på freda kvällen drog jag över till en granne vi la lite tarot och vägledningskort.. lyssnade på skön musik och drack goda drinkar.. väldigt soft..

I lördags gick fluffy och jag ut med molgan.. vi hade roligt och molgan vist inte riktigt hur hun skulle tackla snön.. spännande läskigt men efter en timme tyckte hon att det va kallt så då gick vi hem och drack lite varmt gott tea..
nära pelle kom över börja vi och grogga och jag blev odrägligt skit cp full.. har minnes luckor och hela kittet har inte varit så full sen jag shota tequilla förtsa gången.. mådde mycket bättre än vad jag förtjänade på söndagen.. inte ett dugg bakis kan kanske bero på att jag vaknade och fortfarnde va full drack vatten och åt lite.. vi åt på mac sen.. dom har as goda veggi burgare och mumsig ost dip :) 

 
Soundtrack of today:
falling awake by Gray Jules
http://www.youtube.com/watch?v=lM2dlfuo-xQ


dom bruna brädorna som syns i snön är ryggen på ett gäng bänkar.. det va mycket snö på lekplatsen..


RSS 2.0