ljus

är seriöst inte van vid att det är ljust mitt i natten.. klockan är nu kvarti tre och det är såå ljust, blir väldigt pigg av det..
nu är jag helt klar vaken.. ska upp vid 8 senast, börjar fundera på om det är lönt för mig att sussa nu..
kanske borde gå ut och gå en sväng.. hoppas att jag blir tröttare av det..

till ett helt annat ämne så tar Malin studenten den 11/6 och jag är så glad och stolt över henne.. du har kommit så långt och blivit så stark..
för de som inte vet vem det är jag pratar om så är det min förra samboa, vi hade vårt eget lilla kollektiv just när jag flyttat hem ifrån.. Malin och jag var inte alltid överens och ingen kunde bråka som vi, vi bråkade som systrar smällde i dörrar och hela den dealen det tog dock inte lång tid innan vi var vänner igen..
Malin du är som en extra syster du är en av mina bästa vänner och det finns inget i världen som jag inte skulle göra för dig.. Puss på dig och vi ses väldigt väldigt snart..

soundtrack of tonight är tillängnat Malin, detta är vår låt!
Kina Grannis strong enough
emeliex2    och my lickede boo malin.. kisses på er flickor saknar er så otroligt mycket

dagar

dagarna bara försvinner och jag vet inte riktigt vad jag gör med dom.. dom som bara flyter på..
mitt mående är lite som det är.. det består mest av förvirring av allt.. min värld är en smula uppochned vänd och jag finner det svårt att fokusera på studierna.. kännslor som jag har svårt identifiera spritter runt i kroppen som galna ping-pongbollar på speed.. ena sekunden är jag pigg och glad som en mört och and sekunden vill jag hellst lägga mig ner å själv dö..
 jag har fått en ny fräsch start här uppe.. problemet är att jag inte vet om jag är jag längre.. eller om jag projecerar ut en felaktig bild av mig själv.. tror att jag glömt bort vem jag är.. eller så har jag aldrig vetat..

soundtrack of today
Bleeding love by Leona Lewis

film mys

det har varit fullt upp de senaste dagarna.. men igår unnade jag mig lite film mys, det blev filmer med WWII som tema.. schindlers list, valkyrie, les femmes de l'ombre och det sista på archangel. archangel handlar iofs om Stalin eller mysteriet kring hans liv och död.. men det är samma tids epok och både Hitler och Stalin va fruktansvärda tyranner..

de senaste dagarna har jag funderat mycket kring min barndom..   framför allt kanske varför jag inte mins den.. de flesta människor mins något som deras första skoldag, första fröken osv.. det mins inte jag har inte den blekaste.. när jag hör historier så är det inget jag känner igen alls.. ingen bild poppar upp i huvudet som säger men jo detta stämmer nog.. har sett filmer hos farmor och farfar från när jag var liten, men det skulle lika gärna kuna vara ett annat barn..
pappa tror att det är för att jag flyttat så mycket som att jag har svårt att minnas.. och det tror jag med.. men sammtidigt är det något som är en smula intressant att nysta i..

idag ska jag masa mig till skolans biblotek och läsa lite.. har ett seminarium om missbruk nästa vecka.. sen måste jag börja fila på ett case till ett annat seminarium om ungdom eller vad det nu va..
 

Soudtrack of today
Dance with you by Live and Anouk

RSS 2.0