alltmöjligt liten update.

nu har jag flyttat till villagatan.. eller ja det va juh snart två veckor sedan..
har mest levt i mitt eget huvud inte riktigt orka skriva något här, har väl inte mått 100% bra.. mitt mående har bara varit så sjukt wierd.. inte haft någon riktigt stor ångestattack utan snarare lite fis-ångest som gjort att dagarna har varit jobbiga, men inte tillräckligt dåliga för att inte orka göra något vilket har gjort att bara skolan i sig varit en pärs.. skolan ja *suck* fullrulle direkt, no rest for the wicked..

förra helgen hade jag en kalasfylla på tequila.. det va trevligt.. stackars Joel försökte få hem mig från frögatan.. det tog tydligen 1½ timme.. tar i vanliga fall typ max en halvtimme och gå den sträckan..

den helgen kommer bli något lugnare, ska plugga har något citat grejjs att lämna in plus en etik uppgift. båda är tills på måndag.. sen ska jag ha filmkväll med Robin imorgon :) trevligt trevligt..

har börjat dansa igen. har testat på afrikansk dans och ska testa modern nästa vecka och välja efter det.. det var sjukt jobbigt och komma in och köra ett 1½ timmes dans pass när man inte dansat på typ 2 eller 3 år.. glömt sjukt mycket och för att inte tala om koordinationen stod på -3 typ.. ska se om jag inte börjar simma lite längre in på hösten sen när pengaflödet blivit normalt igen behöver få röra på mig och rensa huvudet och inte bara ha nosen i böckerna..

soundtrack of today
Metisse - Boom Boom Ba

Kommentarer
Postat av: Draken

Så nice, hoppas du trivs bra där vännen, ha en fin helg nu o sköt om dig rejält, önskar man kunde komma upp o pyssla om dig <3

2009-09-11 @ 19:46:57
URL: http://syntdragon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0