kent filosofi

det är lördag kväll och klockan är exakt halv elva.. Tess är på någon rockweekend grejj i stan.. inget jag känner mig så intresserad av för tillfället.. orka med en massa små fjortis whannabees som tycker dom e koola för att dom startat en moshpit under Dia Psalma.. nej då får jag mer utav att sitta hemma och ta det lugnt..
just nu sitter jag och Rodrigo och har en djupgående kent diskussion vilken låt som är bäst, vad som är kent och inte kent.. vilken kent konsert som varit bäst.. Vi är en oskiljaktig kent duo.. går alltid tillsammans, kent ska snart släppa nytt och dvs en ny turné detta måste lösas på något sätt så att vi kan gå tillsammans vore inte samma sak om vi inte kunde göra det.. för vilka hoppar och sjung/skriker mest i publiken.. jo vi :P
vi får helt enkelt vänta och se hur vi löser det., vi får som hoppas på det bästa..

efter mer än ett långt år så har jag kommit ut till mina föräldrar att jag inte mår bra längre.. det känns skönt att inte längre jämt behöva låtsas vara glad när man inte är det.. jag jobbar hårt på att bli frisk och går hos olika terapeuter bl.a en som är specialiserad på självskadebeteende.. jag hoppas verkligen att hon kan hjälpa mig för vet inte hur många gånger jag orkar börja på något för att sen komma fram till att det inte fungerar och ge upp..
det är skönt att ha mamma och pappa där när man trillar ner i det destruktiva igen, dom har distansen och kan förhoppningsvis agera livbojar så att jag inte drunknar helt, dom kan finnas där och se till så att jag fortsätter andas.. är så trött på att kämpa mot detta stora slajmiga monster själv..

vidare så har åtalet mot min stalker lagts ned, trotts de obehagliga smsen och att han va känd hos åklagaren så tyckte dom inte att det gick att bevis uppsåt..

Kent top ten

1. Kevlarsjäl

2. Thinner
3. Utan dina andetag
4. Välgärningar och illdåd

5. 747
6. Insekter

7. Bas Riff
8. Noll
9. Längesedan vi sågs
10. VinterNoll2

och nu fuskar jag det vet jag.. men eftersom att jag inte hitta nått kliupp till nr två på min lista så lägger jag in en bonus video ;)

Bonus: Dom som försvann

Kommentarer
Postat av: Hjulben

Hmm....terapueter är alla olika och kan köra sitt "egna race", det viktigaste är att det känns rätt gör dig. Vem vet vilka som slänger i livbojar?! Tur iallafall att du har dina föräldrar :-) och du....berättar du inte så kan man inte veta o hjälpa för oftast syns det aldrig....

2009-04-26 @ 00:35:07
Postat av: Mamma

JAG ÄLSKAR DEJ MITT LILLA HJÄRTA! Hur du än mår så kan du alltid ringa vilken tid punkt på dygnet som helst, det vet du. Trehundratusen pussar och kramar till dej ungen min!

2009-04-27 @ 07:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0